Loonwerk | Zaaien

Kies voor onze geavanceerde zaaimachines uitgerust met GPS systemen

Wij beschikken we over geavanceerde zaaimachines uitgerust met GPS-technologie, waardoor we uiterst precies kunnen werken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw grasland opnieuw in te zaaien; een efficiënte en winstgevende strategie om uw blijvende grasland optimaal te benutten. Bovendien hebben we gespecialiseerde expertise in het zaaien van Targetes, ook wel bekend als Afrikaantjes.

Het team van Mulders BV werkt met de Väderstad Tempo, een snelle hoogwaardige zaaimachine die ongeëvenaarde precisie biedt. Of het nu gaat om geen-bewerking, minimale-bewerking of conventionele grondbewerking, de Tempo presteert uitstekend onder alle omstandigheden. Dit zorgt voor een gelijkmatige opkomst en een optimale start van uw gewassen.

Voor het inzaaien van grasland op zandgronden maken we gebruik van een Swincosem volveldzaaimachine. Hiermee is het mogelijk om met twee zaaibakken te zaaien en tevens op verschillende dieptes.

Bij grote percelen hanteren we onze 10-rijige maïszaaimachines.

Steeds meer veehouders kiezen voor het doorzaaien van hun grasland, wat een effectieve en winstgevende methode is om de opbrengst van blijvend grasland te maximaliseren. We beschikken over een Vredo doorzaaimachine waarmee het zaad op de juiste diepte wordt gezaaid en de gleuven netjes worden dichtgerold.

Vanuit de wet- en regelgeving zijn er binnen ons land regels gesteld omtrent groenbemesters. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte inzaai van groenbemesters direct na de maïsoogst. Groenbemesters dragen bij aan stikstofbinding, verbeteren de bodemstructuur van percelen en verhogen het organische stofgehalte in de bodem. Als alternatief bieden we onderzaaien aan, waardoor maïs na 1 oktober mag worden geoogst voor optimale opbrengsten.

Onze expertise omvat:

  • Grasland doorzaaien
  • Grasland inzaaien
  • Maïs zaaien
  • Groenbemester inzaaien
  • Onderzaai
  • Gazon zaaien

Contact Mulders BV

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent zaaien? Neem dan vrijblijvend contact op met Mulders BV.