Over Mulders BV

Loon- en Grondwerkbedrijf Mulders BV is in 1960 door Dré Mulders BV opgericht in het Brabantse Haaren. Waar Mulders BV zich vanaf de start voornamelijk richtte op landbouwwerkzaamheden werd in 1980 ook de specialisatie in het kluiten en verplanten van bomen toegevoegd: Mulders BV is het bedrijf dat de grootste bomen door heel Nederland kan verplanten met de grootste verplantmachines.

Passie, toewijding en vakmanschap vormen de essentie van wie we zijn en wat we doen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. We zijn niet alleen bereikbaar voor onze klanten, maar bieden ook deskundig advies en technische expertise om u volledig te ontzorgen.

Momenteel wordt Loon- en Grondwerkbedrijf Mulders BV geleid door Dénis Mulders en zijn vrouw Jeanne, met ondersteuning van zonen Martijn en Jeroen, die allen een diepgaande betrokkenheid hebben bij ons bedrijf.

Wat ooit begon als een bescheiden onderneming is nu uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf die zich toelegt op de pijlers loonwerk, grondverzet, cultuurtechniek en bomen verplanten. We zijn trots op onze traditie van voortdurende innovatie, waardoor we altijd kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten, zowel nu als in de toekomst.

“Trots op alle generaties die Mulders BV hebben gemaakt tot wat het nu is.”

Wij zijn dankbaar voor ons toegewijde team, van degenen die dagelijks op locatie werken tot en met degenen die achter de schermen actief zijn. Hun inzet en toewijding zijn de drijvende kracht achter ons succes, en we zijn hen zeer erkentelijk voor hun voortdurende inspanningen.

Bekijk hieronder enkele foto’s die een beeld geven van ons bedrijf door de jaren heen:

Een onafhankelijk adviesbedrijf voor een succesvolle ruwvoerteelt. Door kennisbundeling van drie loonbedrijven geven wij onze klanten professioneel advies voor de beste ruwvoerteelt.

Tricolorplant, opgericht in 2008, is een jong bedrijf wat is opgebouwd uit jarenlange ervaring, kennis en kunde in de boomkwekerij. Wij kweken zware haagplanten vanaf 1,5 tot 3 meter van topkwaliteit.