Grondverzet

Wij bemesten uiterst nauwkeurig met behulp van ons GPS systeem

Grondverzet is al jarenlang een belangrijk onderdeel binnen Mulders BV. Wij beschikken over een uitgebreid machine- en wagenpark en bijbehorend materiaal om grondwerkzaamheden op locatie uit te voeren. Op het gebied van grondwerkzaamheden zetten wij in veel gevallen onze tiltrotator in. De tiltrotator, voorzien van een draai- en kantelbak, kan 360 graden draaien en 45 graden kantelen.

Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met:

  • Bassin graven
  • Vijvers graven
  • Sloten trekken
  • Grondwerk voor de aanleg van tuinen
  • Opritten afgraven en klaarmaken voor bestrating
  • Uitgraven van kelders
  • Uitgraven van bouwputten

Het team van Mulders BV is u graag van dienst met het snel en vakkundig graven van waterbassins. Binnen de tuinbouw worden bassins veelal ingezet om regenwater op te vangen. In de meeste gevallen voeren wij onze werkzaamheden dan ook uit in opdracht van kwekers.

De graafwerkzaamheden omtrent het aanleggen van een vijver nemen we graag uit handen. Een goede fundering is noodzakelijk. Daarom bekijken we voordat we de vijver graven wat voor bodem er ligt. Als het graafwerk van start gaat, meten we de hoogtes uit en zorgen we dat het grondwerk er netjes bij ligt.

Bij Mulders BV zijn we goed ingericht op het zorgvuldig onderhouden en schoonhouden van sloten. Wij beschikken over diverse machines, waaronder klepelmaaiers en maaikorven. Naast deze werkzaamheden kunnen we u ook van diens zijn met sloten trekken. Binnen een mum van tijd heeft u er een nieuwe sloot bij om bijvoorbeeld overtollig water in op te slaan en de biodiversiteit te bevorderen. Bij het uitgraven en aanleggen van een sloot is nauwkeurigheid gewenst. Om dit te kunnen garanderen maken we gebruik van een laser.

Voor uitgraven van bouwputten gaan wij te werk met onze mobiele kraan. Tijdens het uitgraven maken wij gebruik van speciale laserapparatuur om zo nauwkeurig mogelijk te werk te gaan. De uitgegraven grond word op een dumper geladen om vervolgens te transporteren.

Contact Mulders BV

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent grondverzet? Neem dan vrijblijvend contact op met Mulders BV.