Bomen verplanten

Mulders BV is al tientallen jaren gespecialiseerd in het verplanten van bomen. De door ons opgebouwde kennis en ervaring gecombineerd met professionele machines dragen bij aan een zeer secuur verplantproces. Daarnaast bieden wij passen boomverzorging voor, tijdens en na het verplanten. Om dit te kunnen waarborgen werken wij met door ons ontwikkelde verplantmachines met een diameter van 100, 130, 160, 185, 220 en 270. Door de toepassing van deze verplantmachines zijn wij in staat om bomen te verplanten met een omtrek van 30 tot ± 130 cm.

Naast deze verplantmachines beschikt Mulders BV ook over een professionele bomenkar. Deze kar maakt het mogelijk om bomen horizontaal te vervoeren. Een groot pluspunt van deze werkwijze is dat de kluit tijdens het transport niet uit de verplantmachine komt en daardoor goed in tact blijft.

Ook voor bomen rondsteken bent u bij Mulders BV aan het juiste adres. Als u op het punt staat om bomen te verplanten dan adviseren wij om vroegtijdig de kluit rond te steken. Tijdens het rondsteken worden de wortels van de boom beschadigd waardoor de boom nieuwe wortels aan gaat maken. De beste tijd van het jaar om een kluit rond te steken is van november t/m februari.

Wij werken voornamelijk in opdracht van:

  • Gemeentelijke instanties

  • Boomkwekerijen

  • Groenvoorzieners