Loonwerk | Mest

Wij bemesten uiterst nauwkeurig met behulp van onze GPS systemen

Mulders BV is al tientallen jaren gespecialiseerd in het bemesten, bekalken en uitrijden van compost. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan landbouwmachines welke zijn uitgerust met moderne GPS systemen. Hierdoor gaan wij uiterst nauwkeurig te werk op basis van taakkaarten en sectie control.

U kunt ons onder andere inschakelen voor:

  • Bouwland bemesting
  • Grasland bemesting
  • Kunstmestverspreiding
  • Bekalken
  • Compost strooien

In ons werkgebied domineert voornamelijk maïsteelt op bouwland. Wij maken gebruik van tractoren en tanks, waaronder de Vredo 4 en 6 wielers. Onze mestverspreidingscapaciteit varieert van 19 tot 27 kubieke meter. Voor grasland kunnen onze Vredo’s worden ingezet, met injectoren die een werkbreedte hebben van 9 tot 10 meter. Beide Vredo’s zijn uitgerust met luchtdrukwisselsystemen om uw grasland en bouwland zo min mogelijk te belasten. Onze tanks zijn ook voorzien van weeg- en monsterapparatuur en een AGR/GPS-systeem om het transport tussen boerderijen te vergemakkelijken en te voldoen aan de geldende wetgeving.

Met onze Vredo zelfrijdende machines kunnen we grote hoeveelheden mest in korte tijd op uw grasland en bouwland aanbrengen met een ongeëvenaarde precisie. Dit maakt het de ideale keuze voor snelle en nauwkeurige mesttoediening.

Bij het bekalken maken we standaard gebruik van Limkal, maar we kunnen ook andere soorten kalk leveren op verzoek. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Compost is zeer gewild bij kwekers, tuinders en veehouders vanwege de verbetering van de bodemvruchtbaarheid die het met zich meebrengt. Naast compostverwerking kunnen wij met onze Tebbe universele strooiers ook grote hoeveelheden stalmest verwerken.

Wat betreft kunstmest, hebben we verschillende opties tot onze beschikking. Voor het verspreiden van vloeibare kunstmest gebruiken we een veldspuit met een 33 meter brede spuitboom, brede banden en GPS/sectiebesturing om de nauwkeurigheid te waarborgen.

Voorzien van 6 m3 verdringerpomp, Welvaarts weegsysteem, Eijkelkamp monsterapparatuur, luchtdrukwisselsysteem en bouwlandinjecteur met een werkbreedte van 6.50 mtr. ook inzetbaar voor overpompen en aanvoeren van mest.

Contact Mulders BV

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het bemesten, bekalken en uitrijden van compost? Neem dan vrijblijvend contact op met Mulders BV.